ÜRÜNLERİMİZ
 
Daldırma Demir Fosfatlar

Püskürtme demir Fosfatlar

Silme Demir Fosfatlar

 
Daldırma Demir Fosfatlar

1) n-plus D300 Fe (demir fosfat)
Demir- çelik malzemelerin daldırma olarak fosfatlanmasında kullanılan sıvı , nötre yakın asidik karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 2-4 arasında kurulur ve 50 'C – 60 'C arasında kullanılır.

2) n-plus D301 Fe (demir fosfat ph ayarlayıcı)
Demir- çelik malzemelerin daldırma olarak fosfatlanmasında kullanılan n-plus D300 Fe banyosunun ph değerini ayarlamada kullanılan sıvı , asidik bir malzemedir. Demir fosfat banyosunda Ph takibi yapılarak kullanılır.

3) n-plus D300 Fe/T (yağ almalı demir fosfat)
Demir- çelik malzemelerin daldırma olarak fosfatlanmasında kullanılan sıvı , nötre yakın asidik karakterde yağ alma özelliği kazandırılmiş bir malzemedir. Daldırma banyolarda ağırlıkça % 2-4 arasında kurulur ve 50 'C – 60 'C arasında kullanılır. Yağ alma özelliği olduğu için silme fosfat olarakta kullanmaktadır.

4) n-plus D310 Fe (demir fosfat)
Demir- çelik malzemelerin daldırma olarak fosfatlanmasında kullanılan sıvı , nötre yakın asidik karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 2-4 arasında kurulur ve 40 'C – 50'C arasında kullanılır.

5) n-plus D311 Fe (demir fosfat ph ayarlayıcı)
Demir- çelik malzemelerin daldırma olarak fosfatlanmasında kullanılan n-plus D310 Fe banyosunun ph değerini ayarlamada kullanılan sıvı , asidik bir malzemedir. Demir fosfat banyosunda Ph takibi yapılarak kullanılır.

6) n-plus D310 Fe/T (yağ almalı demir fosfat)
Demir- çelik malzemelerin daldırma olarak fosfatlanmasında kullanılan sıvı , nötre yakın asidik karakterde yağ alma özelliği kazandırılmiş bir malzemedir. Daldırma banyolarda ağırlıkça % 2-4 arasında kurulur ve 40 'C – 50 'C arasında kullanılır. Yağ alma özelliği olduğu için silme fosfat olarakta kullanmaktadır.

7) plus D315 Fe (demir fosfat katkısı)
Demir- çelik malzemelerin daldırma olarak fosfatlanmasında kullanılan n-plus D300 Fe , n-plus D310 Fe banyolarında işletme şartlarından kaynaklanan deformasyonların onarımında kullanılır. Zorunlu haller dışında önerilmez.