ÜRÜNLERİMİZ
 
Daldırma Demir Fosfatlar

Püskürtme demir Fosfatlar

Silme Demir Fosfatlar

 
Püskürtme demir Fosfatlar

1) n-plus Sp320 Fe (püskürtme demir fosfat 1. komponent)
n-plus Sp330 Fe (püskürtme demir fosfat 2. komponent)
Demir- çelik malzemelerin püskürtme olarak fosfatlanmasında kullanılan, iki ayrı ürünün banyo içerisinde karışımı yapılarak hazırlanan bir uygulamadır. n-plus Sp 320 Fe alkali n-plus Sp 330 Fe’de asidik karakterlidir. Her iki komponentten hazırlanan bu karışım 50 'C – 60 'C arasında kullanılır.

2) n-plus Sp350 Fe (püskürtme demir fosfat)
Demir- çelik malzemelerin püskürtme fosfatlanmasında kullanılan sıvı , nötre yakın asidik karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 2-4 arasında kurulur ve 40 'C – 50'C arasında kullanılır.

3) n-plus Sp350 Fe-AL (püskürtme demir fosfat)
Demir- çelik ve alüminyum malzemelerin püskürtme fosfatlanmasında kullanılan sıvı , nötre yakın asidik karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 2-4 arasında kurulur ve 40 'C – 50'C arasında kullanılır.

4) n-plus Sp351 Fe (püskürtme demir fosfat ph ayarlayıcı)
Demir- çelik malzemelerin püskürtme daldırma olarak fosfatlanmasında kullanılan n-plus Sp 350Fe ve n-plus Sp350 FeAl banyosunun ph değerini ayarlamada kullanılan sıvı , asidik bir malzemedir. Demir fosfat banyosunda Ph takibi yapılarak kullanılır.

5) plus Sp355 Fe (püskürtme demir fosfat)
Demir- çelik malzemelerin püskürtme fosfatlanmasında kullanılan sıvı , nötre yakın asidik karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 2-4 arasında kurulur ve 40 'C – 50'C arasında kullanılır.

6) n-plus Sp356 Fe (püskürtme demir fosfat ph ayarlayıcı)
Demir- çelik malzemelerin püskürtme daldırma olarak fosfatlanmasında kullanılan n-plus Sp 355Fe banyosunun ph değerini ayarlamada kullanılan sıvı , asidik bir malzemedir. Demir fosfat banyosunda Ph takibi yapılarak kullanılır.

7) n-plus Sp335 Fe (püskürtme demir fosfat katkısı)
Demir- çelik malzemelerin püskürtme olarak fosfatlanmasında kullanılan n-plus Sp 350 Fe , n-plus Sp 350 FeAL ve n-plus Sp 355 Fe banyolarında işletme şartlarından kaynaklanan deformasyonların onarımında kullanılır. Zorunlu haller dışında önerilmez.

8) n- plus Sp340 Fe (püskürtme yağ alma katkısı)
Demir- çelik malzemelerin püskürtme olarak fosfatlanmasında kullanılan bütün demir fosfat ürünlerimizde yağ alma özelliği kazandırmak için kullandığımız nört bir üründür. kullanım miktarı kullanılacak banyo ve işletme şartlarına bağlı olarak % 0.1- % 1 arasında öngörülür.