ÜRÜNLERİMİZ
 
Asit İnhibitörleri

 
Asit İnhibitörleri

1) n-plus 810 (hidroklorik- sülfirik asit inhibitörü)
hidroklorik ve sülfirik asit karışımı içeren kuvvetli asit banyoları için hazırlanmıştır Asit buharının çevreye, asidik bir banyonun da metale zararlı etkilerini azaltmak ve kontrol altında tutmak için kullanılır.

2) n-plus 820 (fosforik asit inhibitörü)
fosforik asit içeren asit banyoları için hazırlanmıştır Asit buharının çevreye, asidik bir banyonun da metale zararlı etkilerini azaltmak ve kontrol altında tutmak için kullanılır.

3) n-plus 830 (sülfirik asit inhibitörü)
sülfirik asit içeren kuvvetli asit banyoları için hazırlanmıştır Asit buharının çevreye, asidik bir banyonun da metale zararlı etkilerini azaltmak ve kontrol altında tutmak için kullanılır.

4) n-plus 840 (hidroklorik inhibitörü)
Hidroklorik asit karışımı içeren kuvvetli asit banyoları için hazırlanmıştır Asit buharının çevreye, asidik bir banyonun da metale zararlı etkilerini azaltmak ve kontrol altında tutmak için kullanılır.

5) n-plus 850 (asit köpüğü)
Emaye öncesi yüzey hazırlama hatlarında bulunan sülfirik asit içeren kuvvetli asit banyosu için hazırlanmıştır. Asit buharının çevreye, asidik bir banyonun da metale zararlı etkilerini azaltmak ve kontrol altında tutmak için kullanılır. Sülfirik asit banyosunun üzerinde ince bir köpük tabakası oluşturur.