ÜRÜNLERİMİZ
 
Alkali Yağ almalar

Nötral Yağ Almalar

Elektrikli Yağ Almalar

Ultrasonik Yağ Almalar

Yağ Alma Katkıları

Asidik Yağ Almalar

 
Alkali Yağ almalar

1) n-plus D100 (demir- çelik alkali yağ alma)
Demir- çelik, bakır ve alaşımlarından üretilmiş malzemeler için geliştirilmiştir. Kaplama, fosfatlama ve
emaye proseslerinin ilk işlem banyosudur. Daldırma olarak kullanılan toz ve alkali karakterde bir
malzemedir. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 60 'C – 75 'C arasında kullanılır.

2) n-plus D110 AB (demir-çelik alkali yağ alma)
Demir- çelik, bakır ve alaşımlarından üretilmiş malzemeler için geliştirilmiştir. Kaplama, fosfatlama ve emaye proseslerinin ilk işlem banyosudur. Daldırma olarak kullanılan toz ve alkali karakterde bir malzemedir. Demir- çelik malzemeler üzerindeki yüzeysel oksit ve pasları da alır. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 60 'C – 75 'C arasında kullanılır.

3) n-plus D110 A (demir-çelik alkali yağ alma 1. komponet)
    n-plus D110 B (demir-çelik alkali yağ alma 2. komponet)
Demir- çelik, bakır ve alaşımlarından üretilmiş malzemeler için geliştirilmiştir. Kaplama, fosfatlama ve emaye proseslerinin ilk işlem banyosudur. Daldırma olarak kullanılan bu ürünlerden 1. Komponent toz 2. Komponent sıvıdır. Her iki ürünün karışımı sonucu hazırlan banyo alkali karakterdedir. Demir- çelik malzemeler üzerindeki yüzeysel oksit ve pasları da alır. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 60 'C – 75 'C arasında kullanılır.

4) n-plus D115 (demir- çelik alkali yağ alma)
Demir- çelik, bakır ve alaşımlarından üretilmiş malzemeler için geliştirilmiştir. Kaplama, fosfatlama ve emaye proseslerinin ilk işlem banyosudur. Daldırma olarak kullanılan toz ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 70 'C – 80 'C arasında kullanılır.

5) n-plus D120 (demir-çelik alkali yağ alma)
Demir- çelik, bakır ve alaşımlarından üretilmiş malzemeler için geliştirilmiştir. Kaplama, fosfatlama ve emaye proseslerinin ilk işlem banyosudur. Daldırma olarak kullanılan toz ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 70 'C –80 'C arasında kullanılır.

6) n-plus D125 (zamak alkali yağ alma)
Zamak bir metal alaşımıdır ve ana bileşenlerini çinko, aluminyum, magnezyum ve bakır oluşturur. Bu metaller değişik zamaklarda degişik oranlarda bulunur. Zamak esaslı alışımlar için geliştirilmiştir. Daldırma olarak kullanılan toz ve orta alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 60 'C –70 'C arasında kullanılır.

7) n-plus D125 Lq (zamak alkali yağ alma)
Zamak bir metal alaşımıdır ve ana bileşenlerini çinko, aluminyum, magnezyum ve bakır oluşturur. Bu metaller değişik zamaklarda degişik oranlarda bulunur. Zamak esaslı alışımlar için geliştirilmiştir. Daldırma olarak kullanılan sıvı ve orta alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 60 'C –70 'C arasında kullanılır.

8) n-plus D130 (demir çelik galveniz yağ alma)
Demir- çelik ve galvaniz den üretilmiş malzemeler için geliştirilmiştir. Özellikle galvanizin ve demir-çelik ürünlerin birlikte yüzey hazırlığının yapılması zorunlu olduğunda kullanılır. Daldırma olarak uygulanır, toz ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 60 'C –70 'C arasında kullanılır.

9) n-plus D130 C (demir çelik galveniz yağ alma)
Demir- çelik ve galvaniz den üretilmiş yağlılık oranının daha fazla olduğu malzemeler için geliştirilmiştir. Özellikle galvanizin ve demir-çelik ürünlerin birlikte yüzey hazırlığının yapılması zorunlu olduğunda kullanılır. Daldırma olarak uygulanır , toz ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 60 'C –70 'C arasında kullanılır.

10) n-plus Sp150 (püskürtme demir- çelik alkali yağ alma)
Demir- çelik, bakır ve alaşımlarından üretilmiş malzemeler için geliştirilmiştir. püskürtme demir ve çinko fosfat proseslerinin ilk işlem banyosudur. .n-plus Sp mix 150 ile birlikte kullanılan sıvı ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 1-3 arasında kurulur ve 55 'C – 60 'C arasında kullanılır.

11) n-plus Sp160 (püskürtme demir- çelik alkali yağ alma)
Demir- çelik, bakır ve alaşımlarından üretilmiş malzemeler için geliştirilmiştir. püskürtme demir ve çinko fosfat proseslerinin ilk işlem banyosudur. .n-plus Sp mix 160 ile birlikte kullanılan sıvı ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 1-3 arasında kurulur ve 55 'C – 60 'C arasında kullanılır.

12) n-plus Sp165 (püskürtme demir- çelik alkali yağ alma)
Demir- çelik, bakır ve alaşımlarından üretilmiş malzemeler için geliştirilmiştir. püskürtme demir ve çinko fosfat proseslerinin ilk işlem banyosudur. Toz ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 1-3 arasında kurulur ve 55 'C – 60 'C arasında kullanılır.

13) n-plus D170 (alüminyum alkali yağ alma)
Alüminyum profil ve levha üzerine boya ve eloksal yapan firmalar için geliştirilmiştir. Alüminyum kromat ve eloksal hatlarında aşındırma ve matlaştırma yapmadan özellikle polisaj yağlarının alınmasını sağlayan toz ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 60 'C – 75 'C arasında kullanılır.

14) n-plus D175 (alüminyum alkali yağ alma)
Alüminyum profil ve levha üzerine boya ve eloksal yapan firmalar için geliştirilmiştir. Alüminyum kromat ve eloksal hatlarında aşındırma ve matlaştırma yapmadan özellikle polisaj yağlarının alınmasını sağlayan toz ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 60 'C – 75 'C arasında kullanılır.

15) n-plus Sp176 (püskürtme alüminyum alkali yağ alma)
Alüminyum profil, levha ve ev eşyası üzerine boya, emaye ve teflon yapan firmalar için geliştirilmiştir. Aşındırma ve matlaştırma yapmadan özellikle polisaj,sıvama yağlarının alınmasını sağlayan püskürtme olarak kullanılan toz ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 1-3 arasında kurulur ve 60 'C – 75 'C arasında kullanılır.

16) n-plus D180 (alüminyum aşındırmalı alkali yağ alma)
Alüminyum profil, levha ve ev eşyası üzerine boya, emayeve teflon yapan firmalar için geliştirilmiştir. Aşındırma ve matlaştırma yaparak özellikle polisaj,sıvama yağlarının alınmasını sağlayan daldırma olarak kullanılan toz ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 60 'C – 75 'C arasında kullanılır. Bu üründen sonra nitrik asit banyosu kurulmalıdır.

17) n-plus D195 Lq (alüminyum alkali yağ alma)
Alüminyum profil, levha ve ev eşyası üzerine boya, emaye ve teflon yapan firmalar için geliştirilmiştir. Aşındırma ve matlaştırma yapmadan özellikle polisaj,sıvama yağlarının alınmasını sağlayan daldırma olarak kullanılan sıvı ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 4-6 arasında kurulur ve 60 'C – 75 'C arasında kullanılır.

18) n-plus Sp1050 Lq (püskürtme alüminyum alkali yağ alma)

Alüminyum profil, levha ve ev eşyası üzerine boya, emaye ve teflon yapan firmalar için geliştirilmiştir. Aşındırma ve matlaştırma yapmadan özellikle polisaj,sıvama yağlarının alınmasını sağlayan püskürtme olarak kullanılan sıvı ve alkali karakterde bir malzemedir. Ağırlıkça % 1-3 arasında kurulur ve 60 'C – 75 'C arasında kullanılır.